IzradaSajtova.in.rs na Facebook

Kome je potreban sajt?

datum 09.10.2014 02:37 od admin, kategorija: Izrada sajtova pregledano 3929 pregleda, komentari 0 komentara

Web sajt (internet stranica ili internet prezentacija) je potreban firmama i ljudima koji žele da prošire i poboljšaju poslovanje, jer je danas sve više ljudi koji koriste internet. Ljudima je najlakše da na internet pretraživaču ukucaju ono sto ih interesuje i da o tome odmah dobiju informacije.

Tako dobijaju informacije o uslugama, cenama i proizvodima koji se nude, a pritom nemaju potrebu da pozivaju firme ili da čekaju reklame na tv-u, itd. Takođe mogu da se obaveste koja im je firma najbliža, najjeftinija i koja pruža najbolje usluge ili proizvode. Potencijalnom klijentu danas je mnogo lakše i jednostavnije da od kuće ili iz kancelarije pogleda šta mu nudi neki proizvođač i da pritom uštedi svoje vreme.

Ako imate firmu i želite da proširite poslovanje, onda je izrada sajta najbolji način da na tržište plasirate svoje usluge ili proizvode. Web sajt u današnje vreme je drugi naziv za vizit karticu, čak i više od toga, jer je on dostupan cele godine, 7 dana u nedelji, 24 sata dnevno sa kompletnom ponudom proizvoda ili usluga.

Ako imate web sajt, veoma je bitno da on bude optimizovan za pretraživače (Google) i da bude dobro dizajniran. Dobrom optimizacijom Vaš sajt će se naći u vrhu stranice pretraživača i samim tim se broj poseta povećava, a dobrim dizajnom tj. kvalitetnim prikazom proizvoda ili usluga potencijalni klijent se odlučuje baš za Vas.

Tagovi: izrada sajta, Kome je potreban sajt, izrada web sajtova

 

Ostavite komentar

Ime:

Email:

Komentar:

Komentari (0)

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem